- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
pohár
félisten
Jó éjt mindenkinek, hív az ágy
-
BlacKSouL
addikt
Na ja. Itt a baj, hogy régen én is úgy voltam vele, hogy konyak meg viszki, oszt üssön. De eljött egy idő, mikor kaptam egy üveg Hennessyt, meg egy üveg Chivas Regalt, és megértettem mitől másabb a cognac és a whiskey mint amazok. Metaxa külön téma, az 1996-ban kezdődött, akkor Krétán kóstoltam talán először, meg aztán 2004-ben Korfun. És ez a fajta borpárlat tényleg más lelkületű mint akár a jobb francia cognac-ok is.
-
BlacKSouL
addikt
A..d p.csáját technokol
Nem is ittál még fogadjunk. Vagy technokolt nem szagoltál.
[link]
A még éretlen frissen lefőzött HP-nek van néha olyan bukéja mint a technokol, ha ivás után az orrodon fújod ki a levegőt, vagy "rányammogsz", hogy szakszóval éljek, de az kifut amint megjön az eredeti gyümölcsaroma pár hónap után.
Úgyhogy igyál egyszer 5*-ost és ne szagolgasd. Amúgy ha leegyszerűsíted az ízét, ami merészség, akkor mazsolás konyak íze van. Az illata (szaga a szarnak van) az pedig inkább karamell. De ha tömény szeszt szagolsz, mindig fújj bele előbb óvatosan a pohárba, hogy ne az alkohol illatát érezd, hanem ami mögötte van.a 3 csillagost inkább felejtsd el, 5*-nál kezdődik. 7-est nem ajánlom amíg ki nem finomulnak az ízlelőbimbóid és a szaglókád
Addig úgysem fogod tudni megkülönböztetni.
-
-
Tim82
félisten
Ha nem lennél az, akkor beugrana, amikor - valamikor a 3. évadban, azt hiszem - Chris, a rádiós álmodik egy értelmetlenül szürrealista álmot, melyben ledobnak egy tehenet egy daru segítségével kb. 40 m magasról. Aztán fejébe veszi, hogy ezt valahogyan ki is vitelezi és az egész település szemrebbenés nélkül nekiáll támogatni a tervet. Csak annyi változtatás történik, hogy megsajnálják a tehenet és helyette egy régi zongorát dobnak le. Az egész közösség ott áll, mintha valamilyen helyi ünnep volna és áhítattal figyelik, ahogy a zongora lezuhan és a sok billentyű és zongorahúr és faszilánk milyen gyönyörűen röpköd mindenfelé.
Ezek után a fenyőfa rakétakilövése már sehol sincs, a meglepetésfaktort már rég ellőtték. Akkor ez az epizód élményszámba ment, most már csak legyintünk, hogy "áh, pihent amcsik".
Sic transit gloria mundi.
-
Tim82
félisten
Na, te is túl fiatal vagy a Miért éppen Alaszkához.
*
Na, ez az eladó sem megy egy kis iróniáért a Jóistenhez reklamálni: "akku halott és élvezi." -
.bableWes
őstag
nem nagy tudomány, én 1 honap alatt jöttem rá, hogy is kell kirakni. ha be lenne szilokonozva a kocka még gyorsabban menne. de egy idö után már unalmas
Killing: és most szerdán kértem el a cserediáktol a 4x4x4 es kockát, és szétesett a kezembe. német orán történt mindez, de hála istennek az ölembe esett mind és nem buktam le. utánna már csak össze kellett rakni
-
BlacKSouL
addikt
-
ludsimon
veterán
Én maradok!
Délre kell csak mennem suliba!Megnézek még egy filmet, amit most néztem "horrort" az valami hihetetlen ocsmány, rossz, sz*r, f*s volt.
Nem is tudom milyen jelzőket mondjak még rá. -
ludsimon
veterán
Éppen a hatályos törvényeket olvasgattam, csak, hogy tisztában legyek vele, hogy amit ez a hülye szomszéd csinál, az most legális e(még mindig tüzijátékozik...).
-
Annyit tudok,hogy csak monoton kell átalakítani,de integrálni már tudni kell.
Deriválással Lahospital szabály miatt jó,meg a fv elemzésre.
Integrálás a deriválás fordítottja?Annyit tudok a fv alatti területet lehet vele kiszámolni.Remélem legalább ezeket tudom,de van 2 könyv a két témakörből és deriválást már elolvastam azt még megtudom tanulni ha megtanulnám a szabályokat,
de az integrlásos könyv első oldala már kínai -
pohár
félisten
Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest