Hirdetés
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Boldog Karácsonyi Ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chartmen
csendes tag
Sziasztok,
Lehet hülye kérdés, de most vettem a Mediában egy 48-as c4-et.
Kibontották ott előttem persze, hibátlan a kijelző, de a hátlapi része számomra meglepő volt.
Ilyen márványos vagy füstös valami. Olyan mintha kopott lenne vagy rosszul újrahasznosított műanyag lenne kevert színben. Azt mondták ez ilyen design.
Az 55 ös volt kiállítva annak megint teljesen más hátlapja volt ilyen velúr anyag hatású. De az úgy rendben is volt.
Van egy c1-em ott szép homogén hátlap van teljesen más is.
Persze okés nem azt nézni az ember, csak még is furcsa.
Illetve érdekes hogy míg a 48-as kávája olyan kb mint a c1-esé ( mármint papír vékony ) úgy az 55-ös méretben már bő 1 cm vastag.Ez így a jó az új szériáknál?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Chartmen
csendes tag
válasz powerup2 #67329 üzenetére
Szia,
Honnan állapíthatom meg a legjobban hogy Evo panel? Mert itt már egyszer kérdeztem akkor a válasz eléggé kioktató volt illetve hogy a C1- be sose volt én nem lesz holott sokan pont az ellentétét írják itt is és külföldi oldalakon is. Azt értem hogy az Evo egy brand de még is van 2 panel típus...
És mivel holnap jönnek cserélni a panelt nagyon nem mindegy mi kerül vissza még ha butítva is van!
A kolléga válasza alább, ami aztán lehet hogy teljesen fedi a valóságot. De itt most ugye megint többen írták az Evo panelt." WTF, neked csak a tévé típusát kell tudni. A többi nem transzparens, a panel csak a szervizmenüben látszik. A részleteket a sorozatszámból szokták megállapítani.
Az EVO eleve nem csak egy panel, hanem az LG brandje a 3S4C panel + hozzátartozó vezérlésre, ami a csak a G1-ben van."[ Szerkesztve ]
-
Chartmen
csendes tag
válasz P1eTr0 #67103 üzenetére
Sziasztok,
Már ma hívott a szerelő hogy megrendelte a panelt, kb 1 hét és hozza. Korrekt hozzáállás "másodpercek" alatt.
Annyit kérdezett hogy hajszál vékony csíkban függőlegesen van a hiba? Pedig le is írtam képet is küldtem ugye tegnap, mondtam is neki hogy egy bő 5 cm-es rózsaszínes csíkban látható konstansan világos háttér szürke-fehér esetén pl, ahogy itt a képen is. Nem oldalról hanem full szemből nézve.
Mondta jó cseréli.
De azt is elmondta hogy bizonyos szögekből nézve a panel lehet zöldes, rózsaszínes....ez az Oled sajátossága a rétegek miatt.
Ha jól emlékszem viszont itt valaki pont írta a fórumban hogy ezt nem kell be nyeli az LG-nek ha ezzel jönnek.
Jelenleg az én esetemben ez nem áll fent mivel nekem full szemből érzékelhető ez az eltérés. Nem egy homogén felület. Így mondta egyértelmű a csere.Viszont amit kérdeznék mert most teljesen elbizonytalanodtam:
EVO panel vagy sima panel?
Honnan lehet ezt megállapítani pláne csere esetén is érdekes lehet!
Olvastam itt a fórumban olyasmit hogy ha nem megy a TV és pl valami megtükröződik rajta és lilás képet ver úgymond vissza akkor az EVO paneles?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest