Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S4 Mini - drágám, az S4-ek összementek!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nosedive
csendes tag
válasz
Menotti
üzenetére
B9SLA, ahogy látom valóban csak USB 2-es csatik vannak rajta..
Wifivel 2,4 Ghz-en 37 és 80 közötti értékeket mértem az imént, szintén a fast.com-on.
Bár a router - Redmi AX5 - tolja magából az 5 Ghz-es jelet is, azt valamiért nem látja a TV, pedig itt vannak egymástól kb. 4 méterre.
-
nosedive
csendes tag
Sziasztok!
LG oled esetében a wifi / lan alacsony sávszélesség problémát mivel érdemes orvosolni?
4k HDR filmek NAS-ról való lejátszása közben a TV-re telepített plex igen gyakran pufferel, ha pedig eredeti nyelven nézném true hd hanggal, akkor konkréten csak állóképeket látok.
Ezeknél a videóknál a Plex jellemzően ~80 - 90 Mbps-sel küldené az adatot.Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy USB 3.0 - RJ45 átalakítóval megoldható a probléma, arra viszont nem találtam választ, hogy USB-s WiFI adapteres felállás működőképes-e, pl. egy ilyen?
Valaki próbálkozott hasonlóval?
-
nosedive
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vásároltunk egy LG OLED55B9SLA - t. Azt vettük észre hogy ha van kártya a CI slotban, akkor furcsa, ciripelő, magas hangot produkál a tv. Alacsony hangerőnél elég zavaró ez a folyamatos zaj. Hogy ezt a kártya műveli-e, vagy a CI, nem tudjuk, annyi biztos hogy a slot felől jön a hang.
Valakinek van hasonló tapasztalata? Esetleg sikerült valahogy megoldania?
Próbáltam végig bogarászni a fórumot, nem találtam hasonló kérdést eddig, ha esetleg mégis volt már téma akkor elnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone Air - Black - 512GB - Újszerű - ALZA Jótállás: 2028.09.28-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor