- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hysterycs
tag
Sziasztok,
Most tűnt csak fel, hogy a media szerveren (PC) tárolt 4k filmek egy része (container kivétel nélkül mp4) akadnak, megállnak, pufferelnek az LG C4-es TV-n PLEX lejátszáskor, viszont régebbi nem OLED LG TV-ken gond nélkül megy minden továbbra is akadásmentesen. (Network hiba nincs, direct play, és a többi tv-n végzett teszt miatt a PLEX is okésnak tűnik így). Februárban vettem a C4-et, előtte C1 volt, azon minden 4k film (MKV, mp4, ts) ment hibátlanul PLEX-en keresztül. Jól gondolom, hogy az utóbbi pár hónapban jött egy LG WebOS frissítés a C4-re, ami ezt a problémát okozza? Ha a feltételezésem helyes, akkor tudtok valamit arról, hogy mi a pontos ok, és hogy van-e rá valamilyen megoldás?
Előre is köszi!
-
Hysterycs
tag
Nálam sem megy az app store 23.20.40 szoftverrel, 77C4, valamint az LG S75Q soundbar sem áll vissza default hangkimenetnek bekapcsolás után (EARC), a tv észleli a soundbart, de outputkent mindig tv hangszórót kapok csak. Nem tudom, hogy ez a probléma is összefügg szoftverfrissitessel, de ma tűnt fel és pár napja biztosan jól működött még.
-
Hysterycs
tag
Sziasztok, most váltottam LG 65 C1-ről 77 C4-re. Feltűnt, hogy inaktivitas esetén nem aktiválódik automatikusan a képernyővédő, kivéve a Plexet, de ott az app sajátja fut. Tudnátok segíteni,hogy ezt hol lehet bekapcsolni? Végignéztem a menüt,de nem találtam. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Hysterycs
tag
Sziasztok,
Egy LG OLED65C12 típusú tv-m van, feltűnt, hogy a Profile 7 típusú Dual layer Dolby Vision tartalmakat csak HDR-ben hajlandó lejátszani Plex használatával, vagy akár direktben USB-n keresztül is. A Profle 5 és Profile 8 megy simán minden gond nélkül. Lehetséges, hogy a tv egyszerűen nem támogatja a Profile 7 DV-t? Ha így van, az elég gáz egy ilyen értékű tv-nél, valahogy az LG a promo anyagokban nem hívja fel a figyelmet erre. Mint ahogy a DTS támogatása is hiáynyzik.
Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest