- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
demeterf2
tag
válasz
#08754432 #60921 üzenetére
Szia!
Hdr tartalom alatt semmi baja nem lesz 100-on. Van aki nagyon félti vagy sok neki egy picit, ezért lentebb veszi.
A videó készítője eléggé ért az Oled tv-hez, ha ő így állítja be akkor nem lehet nagy probléma. Én is így használom november óta. Semmi baja nincs neki. 65Cx.Ha nem hdr tartalmat nézel ne legyen 80-100 körül. Én pl.: 60-ra állítottam. A szememnek túl sötét volt 30-40-en.
Ha nem kapcsolod ki a védelmeket, akkor ne parázz tőle, mert nagyon jó élményt ad az Oled!
Ha baja lenne, akkor meg ott a garancia. Lg nagyon segítőkész mindenben. -
quint
aktív tag
válasz
#08754432 #60904 üzenetére
Biztos van jobb, de ennyiért a közelében sem (szerintem persze). Ha az LG dedikált Youtube alkalmazása tudna kezelni billentyűzetet, akkor nem tudnék belekötni. Meg ha a Horizonnak megfelelne az a böngésző, amiben simán működik a Youtube (igen, igen, mert annyira érdekel a tévé, hogy a nappaliból sosem fogok átkábelezni a hálószobámba, most viszont megnéztem volna pár hajnali döntőt...).
-
alaves
addikt
válasz
#08754432 #60882 üzenetére
A Philips márkanevet TV gyártás tekintetében Európában a TPVision vette át és ők is prémium kategóriaként kezelik, a dolognak semmi köze a kávégépekhez vagy más műszaki cikkekhez. A Sony, Panasonic és a Philips is talán kissé jobban odafigyelnek ezen prémium termékek gyártására. Jó példa erre az LG A1 OLED TV-je. Gyakorlatilag az UP7500 belépő LCD hardver van ráépítve a drága jó OLED kijelzőre, amelynek végeredménye kritikán aluli. A többi gyártó belépő OLED-je C1 szintű, de inkább jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Filmvilág
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest