-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hami33
aktív tag
Engem volt hogy nem is hívtak csak jött a Tv rendelés után pár nappal. Tegnap én is 30 napon belül értesítést kaptam ,de elvileg van raktáron szerintem a héten meg is jön és nektek is! Ráadásul a futár majd csak max aznap szól hogy mikor viszi! Csak személyesen vehető át!
-
Ren Hoek
veterán
Ezek teljesen hülyék. Engem 3x átvertek + a boltban az inkompetens hülyegyerek azt nondta, nem is rendelhető TV így, mert ezt ajándékként lehet rendelni a prémium előfizuk mellé. Közben meg de, simán lehetett rendelni, csak épp nem volt - persze azt hazudták hogy de. Úgyhogy ping pongoztak velem 2-3 hétig, 3 telefon után elengedtem. Ahogy itt még egy rakás emberrel eljátszották ezt.
Elképesztő káosz, szervezetlenség és tudatlanság van egy ekkora vállalatnál.
-
ablack
senior tag
Ha Tv vagy internet előfizetés mellé szeretnéd 438ezer Ft-ért akkor vagy itt tudsz igénybejelentést feladni rá és visszahívnak egyeztetésre. Vagy megrendelheted azonnal telefonos ügyfélszolgálaton.
Ha 460 Ft-ért szeretnéd listaáron akkor pedig simán le tudod adni a rendelést a webshopban.
A webshop szerint 48 darab van raktáron, bár TV készülékeknél nem tudom mennyire valós.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged