Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
Egy fotóról ezt nem lehet megmondani... ha pl havas filmeknél nem zavaró ez a kékesedés akkor OK. Az is lehet, hogy a telód erősíti fel a kéket és élőben nem ennyire durva.
Nekem is egy 55BX-em van, kb fele harmad ennyire láttszik a kékesedés a széleknél, viszont filmek alatt nem látni, avagy nagyítóval kéne keresnem. Így nem cseréltem annó amikor vettem.
Arról már nem is beszélve, hogy volt kollegánál van egy B8 amit imád, istenít, hát olyan rózsaszín az egész hogy sírni tudnék, de Ő nem látja.
Ha NEKED megfelel, akkor tök jó a panel.
Nincs hibátlan panel, csak vannak jobbak és kevésbé jobban sikerültek, de inkább élvezni kell ezt, nem pixelszöszölni.Egyébként, 2484 óra futás, 212 kis frissítés és 1db nagy pixel frissítő futott le eddig dec 18 óta. Beégésnek, elváltozásnak nyoma sincs, de a kékesedés idővel halványodott, mára majdnem homogén fehér a széleken is. Sokat van használva elsődleges monitorként.
-
no!smak3r
csendes tag
-
no!smak3r
csendes tag
Milyen képmódban beállításokkal nézitek egyébként a paneleket 5% teszten?
Szerintem az lenne az igazi, ha minden panelt referenciaként ugyanazokkal a beállításokkal és korom sötétben fotózná mindenki!
No meg az se árt, ha használjátok előtte 100-150 órát, bár az igazi az lenne, ha kibontás után egyből homogén lenne a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 10
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ubuntu Linux
- Androidos tablet topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nincs hibátlan panel, csak vannak jobbak és kevésbé jobban sikerültek, de inkább élvezni kell ezt, nem pixelszöszölni.
Vhiktor