Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
válasz
junkpod
üzenetére
Elég rossz véleménnyel vagy a kóreaiakról ahogy olvasom tőled, én ennyire nem húznám le őket, de tény, hogy a japánok jobbak, és már vannak jó kínai termékek is...
A Panasonic az árverseny miatt befejezte már több mint 10éve a TV kijelzőpanel gyártást (Plazma, LCD), ezért a piacon elérhető panelekből tud csak válogatni.
(Anno az LG koppintotta a Panasonic-tól a Plazma technológiát, per is volt belőle, most a Panasonic veszi az LG-től egyedi konfigurációban az OLED panelt, és hozza ki belőle a legtöbbet.)Én kényes vagyok a minőségre (kivitelezés/tartósság/kép/hang), ezért alaposan megválogatom mit veszek (ha nem tetszik lecserélem), most eredetileg más márkát, és LCD-t akartam, de az alapos utánajárás után mégis Pana-OLED lett a vége, viszont nem volt más dolgom a Panasonic OLED TV-vel, mint Filmmaker módra kapcsolni és gyakorlatilag tökéletes a kép este filmnézéshez, és besütő napfény mellett is (egy két apróságot még bekapcsoktam, több mindent kipróbáltam, de visszaállítottam).
Én itt csak pislogok a másoknál felmerülő problémákra, és próbálok jótanáccsal szolgálni azoknak akik gond nélkül akarnak jó képminőséget hosszútávra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Citizen
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Linux kezdőknek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor