Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Még sem ez volt a baj, most tényleg mindent megnéztem amit lehetett, és minden ki van kapcsolva, még is, de csak YouTube-nál van ez, hogy egy idő után elkezdi szépen lassan fokozatosan csökkenteni a fény erejét, majd gondol egyet és kivilágosodik, vagy ha leállitom a videót és újra elindítom akkor is vissza áll a rendes fényerőre, nem értem mi ez...HDR tartalmaknál nem csinálja ezt, csak sima HD tartalmaknál! Pl HBO-nál a sima HD tartalmaknál nem csinálja ezt! Más! Spotify folyamatosan kifagy, gyakorlatilag egy számot sem tudok meghallgatni, mert random átugrik másik számra, vagy egyszerűen leáll és kilép az applikációból, prémium előfizető vagyok, tehát még az sem lehet a gond
Most volt időm jobban tesztelgetni több mindent, mert eddig leginkább csak játszottam rajta meg HBO ment, de ez most így hirtelen sok(k)🙄
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- AKCIÓ! ASUS B660M i5 12400F 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian LI LANCOOL 207 Inwin 650W
- Oculus Meta Quest 2 64 GB 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor