Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
Mindenhol figyelembe veszem a nézési körülményeket, nélküle nem is lehetne kalibrálni, de hdrnel szabvány szerint nem vesszük lejjebb a fenyerot mert még így is kevés, persze ha valaki szeretne leveszem neki. De ilyennel még nem találkoztam.
Sdr esetben muszaly figyelembe venni a nezesi körülményeket mind maximális fenyero és mind gamma szempontjabol és persze az egyéni preferenciat is.
Akiknél voltam kalibralni azok ezt nagyon jól tudják, mert mielőtt nekiallok mindig felmérem az igényeket és elbeszélgetek a tulajjal.
Nincs kockás fuzetem, ezeket tudom fejből is illetve mindenhova más kell, ehhez tapasztalat kell. -
FLx
addikt
Barmit lehet persze, a TV-be epitett vacak kepbeallitasokat is lehet hasznalni hiszen ott vannak. De latni kell, hogy koze nem lesz az elmenynek ahhoz amit megalmodtak a film keszitesekor. A moziban sem tudod kapcsolgatni a fenyerot es a hangerot sem, mert Mariska meg Juliska mashogy szereti. Tegyuk fel en keszitek egy sima YT videot csak poenbol, megcsinalom a color grading-et, aztan kiadom a videot. Ha valaki megkerdezi hogyan allitsa be a kijelzojet, hogy ugy lassa a videot, ahogy en elkepzeltem, akkor mit mondasz neki? Nyugodtan csinalj amit akarsz, nem baj ha nalad a kek szin amugy zold? Persze lehet ezt is, ha neki ugy jobban tetszik, de a legtobben ugy akarjak majd latni a tartalmat, ahogy a keszitok megalmodtak. Es a legtobben itt gondolom pont ebben a temaban erdeklodnek. Ha csak siman az erdekelne a kerdezoket, hogy mikent kene a TV-t beallitani, ahogy nekik tetszik, akkor minek kerdeznek egyaltalan? Oda tekernek a beallitasokat ahova akarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Nvidia Quadro FX570
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor