- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
válasz
tamassneff
üzenetére
Nekem első TV-m lesz, így összehasonlítási alapom max monitorokkal és telefonos OLED-del szerzett tapasztalataimból van, szóval talán valamivel "jobb" helyzetben vagyok, talán kisebbek az elvárásaim, bár azért telefon kijelzőknél sajnos tapasztaltam az OLED problémáit, amitől azért kicsit tartok.
Ránézek akkor erre a Sony-ra is, köszönöm!

-
norbertoth
senior tag
válasz
tamassneff
üzenetére
A távir pont hogy nem gagyi, sztem innovatív, de persze kinek mi, nekem régóta az van és imádom. A tinting az igen benne van, szerencsére én jó panelt fogtam ki, de aki nem hajlamos ezeket észrevenni, azt sose fogja zavarni hacsak nem mondják neki hogy ilyen is van.
Szerintem a HDR, Dolby Vision az egyik legszebb, ezzel nem azt mondom hogy a pana szar mert igen is jó, van olyan modell ami még jobb is, de az OS az lg felé billenti a mérleget.
Szerintem túlzás, hogy sikerhajhász, kinek mit szeret a szeme, ki mit szokott meg. Hozzá kell szokni máshoz, illetve beállítás kérdése is (leginkább az).
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Suzuki topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG OLED C1 55"
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor