Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugye panelcserekor a beállítások nem vesznek el, de az új a panel mégis más, aztán idővel, kb beáll egy szintre és én nagyon jól tudom, hogy bekalibrálva milyen volt a kép, szóval azért eléggé a közelébe állítottam
Nem az a baj, hogy sértegetsz meg ilyen butaságokat írsz, hanem az, hogy nem fogadod el a kritikát.
Szóval te szemre (majdnem) képes vagy arra amire egy colori/spektrofoto meter? Mert ezzel azt állítod...De a többinél, kb sehol nincs az LG, a fények, a színek és kb úgy néz ki mellette, mintha nem is 4K lenne a tartalom. De ezt anno a Sony-nál is írtam, hogy már észrevettem, hogy egymás mellett ugyanannál a tartalomnál az LG felbontása valamiért nem az igazi.
Ez is mi?
Na jó, részeméről unsubscribe!
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest