- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztfolder
csendes tag
válasz
daneel_hu #55166 üzenetére
Az enyémet nem, de volt akinél, mert 10 éve mérnökként tevékenykedek és tervezek. Régen éltem az asztalos szakmából. Viszont ezt a bejegyzésemet arra a jelenségre referáltam, hogy sokaknak van egy szekrénye nem megfelelő mérettel és eszébe sem jut átalakítatni. Én még nem láttam olyan bútort, amit ne lehet volna. A képen egy 20 centis toldást eszközöltem, hogy egy 55-ös beférjen a 123 centijével ahol korábban csak 110 cm belméret volt. Lehetett volna akár 150 cm-re is szélesíteni, ha 65 ös nek akartam volna helyet csinálni. Igaz akkor más dizájnnal oldom meg, de az részletkérdés. Biztos nem arra gondoltál, hogy faltól falig kisebb a belméret mint 130 cm, mert az még kutyaólnak is szűkös.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged