Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kriszbmx
üzenetére
Én már rég visszakértem volna a tv árát és választottam volna más márkát. De ez én vagyok. A fene se cserélgetne egy vagyonba kerülő tv-ben paneleket. Ez egyébként egy korábbi állításomat, álláspontomat támasztja alá, miszerint az LG szerintem nem új paneleket rakosgat be garanciális ügyintézéskor, hanem máshonnan kivett, használtakat. Mindenesetre gyanús, hogy ennyire szó nélkül intézik ezt.
De mindegy is, mert én nem csinálnám ezt, bármennyire is gyorsak, pontosak. Nevetséges egy ekkora pénzbe kerülő használati tárgynál ez a panelcserés játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED 65 G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.20
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor