Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Rewards
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Melyik igényes gyártó építi be az igénytelen gyártótól származó alkatrészeket?

Ha még sokáig akarjuk ezt folytatni, megint eltűnik egy nap a történelemből.
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ezzel egyetértek. Manapság a gyártók (tisztelet a kivételnek) nem évtizedekre vagy, hogy még durvább legyek, évekre csinálnak pl tv-t. Hiszen akkor ki fog venni újat? Hová lesznek az eladott dbszámok? Nem cél az, hogy évekre, évtizedre bebetonozd magad egy tv-vel, hanem az, hogy vegyél újat pár évente minimum. De ez igaz más termékek esetében is.
Egyébként bármilyen furcsa, vannak még gyártók, akik nem erre mennek, legalábbis nem ez az elsődleges cél, vannak még akik az elégedettségre mennek inkább, vagy a biztosabb működésre, ezért vettem tvből Panát és lemondtam a webosről és ezért vettem autóból pl Hondát. Nekem fontos, hogy amikor mindennap beleülök a kocsiba, az gond nélkül működjön, ahogy kell, akármikor, szinte akármeddig a szokásos karbantartások mellett. Vagy ha nézem a tv-t (aminek lenyűgöző képe van, az oled ver mindent, most is ezt vallom), akkor a legkisebb esélyt adjak meghibásodásra, panelcserélgetésre, ilyen olyan hangzatos képhibákra. Engem mindkét nagyértékű használati tárgy megvétele esetében ez vezérelt, ezért vettem bevált japán márkákat. Nem is csalódtam egyikben sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Kompakt vízhűtés
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor