Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madwe
    nagyúr

Igaz, viszont 600k körnékén megáll a csökkenés, ezeréves 2014-es modellek még mindig ennyiért mennek. Egyedüli kivétel a 910-es FHD, de ott sem annyira pofánverős ám az áresés, tavaly májusban fillérre ugyanannyiért vettem az Electroworldben mint amennyiért most hirdetik.

Aki 400 ezres 4k OLED-re vágyik az pár évig még ki kell hogy bírja, idén ilyesmi biztos nem lesz.

(Plusz LCD fronton megy ezerrel a Foxconn kavarása, simán benne van a pakliban hogy az LCD-k drágulnak emiatt rövid távon ami meg az árnyomást semmisíti meg, a misztikus kínai OLED paneleket meg még nem látta senki közelről)

Főleg h a pletykák szerint a foxconn kavarása miatt a samsung is lg panelekre kényszerül, így nemhogy drágul az olcsóbb lcd piac, de az lgnek igencsak nagy ráhatása lesz. Lg így elég jó pozícióba kerül, olcsó lcd szegmens s oled piac övé, kb egyedül a drága lcd panel van amiben nem csak az övék lassan...

(#1911) Joshi Én is sokáig agyaltam egy 65ös oleden, de végül megelégszem sztem egy 55ös lcdvel 5öd annyiért, aztán majd pár év múlva mikor lesz valós qled s elkezd lejjebb menni oled ára, talán befizetek rá...

• zsoltictrl
    csendes tag

Igaz, viszont 600k körnékén megáll a csökkenés, ezeréves 2014-es modellek még mindig ennyiért mennek. Egyedüli kivétel a 910-es FHD, de ott sem annyira pofánverős ám az áresés, tavaly májusban fillérre ugyanannyiért vettem az Electroworldben mint amennyiért most hirdetik.

Aki 400 ezres 4k OLED-re vágyik az pár évig még ki kell hogy bírja, idén ilyesmi biztos nem lesz.

(Plusz LCD fronton megy ezerrel a Foxconn kavarása, simán benne van a pakliban hogy az LCD-k drágulnak emiatt rövid távon ami meg az árnyomást semmisíti meg, a misztikus kínai OLED paneleket meg még nem látta senki közelről)

Már vagy 7 éve várok es a kisebbik LG tv-em pedig jól bírja semmi baja de már le szeretnek cerelni :))

• Joshi
    titán

"Aki 400 ezres 4k OLED-re vágyik az pár évig még ki kell hogy bírja, idén ilyesmi biztos nem lesz."
    Attól tartok hogy jó pár évig várnunk kell. De én várok, nekem nem ér egy 65"-os tévé milliókat. Még az is lehet hogy addig várok amire az LG is RGB OLED-el jön ki. :D

Új hozzászólás Aktív témák