Hirdetés
- Google Pixel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Na megcsináltam a képeket.
Hat az sdr nyert természetesen.xdd..
De dolby vision esetében is tökéletesen látni mindent a háttérben.probaltam jól fotózni, ami hiba van az csak a faszi arca, az valamiért mindig világít.
Sdr: [kép]
Hdr: [kép]
Dv: [kép] [kép] [kép] [kép]
Próbáltam dovinál részleteket is fotózni.
De amúgy az sem mind1 mikor állítom meg, mert bal felső sarokban egy gyertya pislákol, és hol ad fényt a felső Resznek hol nem.
.bal alsó sarokban is látni a reszleteket mindenhol. -
szkutyi
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
Szerintem kalibralt készülék esetében biztos vagyok benne hogy nem dől az bele a feketébe..miért is dőlne? Mindkettő alacsony fenyerős tartalom...G3 amiben különbözik az a szín fényerő és a csúcs fenyerő.
Direkt mondtam hogy ne beszéljünk a c9ről mert nem mai széria. És azt el is hiszem hogy c9-g3 közt óriási a különbség....
Ha meg tudod mondani melyik epizód melyik perc kb, megnézem otthon..ha tudsz akár privatban küldeni pár képet pár jelenetről, megnézem én is! Nagyon hasznos lenne a c3-g3 valós osszehasonlítas, mert szerintem az a hatalmas előny az kb a média Markt és az Euronics ajtóban eltűnik és marad egy kicsike különbség a valós tartalmon...
Tökéletesen nézhető c-s tévén is, sőt B-n is, csak el kell engedni a hdr-t és dolby visiont...
.de sokaknak azt is nehez, mert miért is tenném ha már tudja a tv....aha..oké.xdSzerk: meg is van s01e9.este megnézem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Google Pixel topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- World of Warships
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor