Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
deva
tag
Reggel átvettem a 360Hz-es G6-ot, ma össz kb 2-3 órát tudtam használni, nagyjából beállítgattam, amit elvárnék tőle.
Egy szóval, zseniális, a régi 27" QHD IPS-em a közelébe se ér. Van olyan játék, ahol HDR-t az előző monitoron be se kapcsoltam, mert rosszabbnak éreztem, de ezen tök jól kijönnek a különbségek. a 360Hz még akkor is bőven érezhető, ha a játék maga 150 fps környékén megáll például. Előző monitor ugye 144 (165 overdrive) volt, szóval ez több, mint duplája.
VRR flickeringet sajnos azonnal megláttam, de VRR control megoldja. Input laggot nem figyeltem, mennyit okoz, talán már elég lassú vagyok hozzá, hogy ne is zavarjon.
-
deva
tag
Sziasztok,
Eljött az idő, amikor úgy érzem, hogy árérték arányban hajlandó vagyok megvenni az első OLED monitorom.
A választás a Samsung Odyssey OLED G6 lenne, legalábbis az alábbiak alapján úgy látom, hogy ez a kategóriában a legjobb:
- 27"
- QHD
- színek
- matt coating miatt világosabb helységben is használhatóbb, ez pedig nálam sajnos-nem sajnos adott
- 360 Hz elég, akár még 240 is bőven elég lenne, de nem panaszkodomFelhasználás kettős lenne, ha mac van rádugva, akkor munka, és mindennapi böngészés, ha windows akkor játék, kompetitív FPS-től városépítgetősön keresztül bármi más is szóba jöhet. QHD@120Hz ki tudom használni, ha frame gent bekapcsolom, akkor 240-et is. Filmre nem használnám, arra ott van a TV.
Ahogy néztem, 250k környékén számomra ez a legjobb választás. Felmerült még LG, Asus, és Alienware, de igazándiból egyik sem tudott ténylegesen meggyőzni a fenti G6 ellenében.
Szóval a kérdés, hogy árérték arányban van-e ennél jobb, vagy ez tényleg jó irány lenne? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Skynet258