Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
BullKoxa
üzenetére
-G-Sync Compatible lett fizetve. Nincs G-sync modul benne. Ugyanaz mint a többi.
-HDR 400 szabvány is meg ugyanez: fizet érte hogy a dobozon legyen de az összes monitor tudja a szabványban írtakat. Mégis máshogy fest az IPS VA és OLED
Nekem a Miniled VA HDR1000-el rendelkezett. Volt fényerő bőven csak kontraszt, színtérlefedettség, betekintési szög nem volt OLED szinten
Legalább a doboz felére nagy betűkkel rá volt írva
-
4264adam
veterán
válasz
BullKoxa
üzenetére
Nincs olyan hogy butított panel.
Ket panelgyarto van :
LG: WOLED
Samsung : QD-OLEDtőluk vásárolnak az AIB-ok. Rakják mellé az elektronikát és a házat.
Fényerőt mindenki egyénileg állítsa be. Nekem SDR-re a 15 játékra HDR 40-van.
Redditten sokat lehet olvasni hogy az embereknek fáj a szeme és feje hosszab idő után az OLED előtt. Szerintem meg csak mindent megtesznek érte:
- túl magas fényerő
- kombinálva az amerikai full sötét szobában ülve semmi háttérfénnyel csak a monitor.Nem szoktam a kijelzőket ennyire módosítani mint neked a képen van. Azt a beállítást használom ami nem módosít sokat a jelen csak a fényerőkön.
Szerintem neked az a bal oldali menüben a “Ki” lehetőség. Itt látom még a színeltolást is fokozza beleszól az anyagba. Ezeket én rábízom az anyagra nem a monitorra. És csak fényerő.
neked ezért túl fehér most. Próbáld ki SDR 10-15-20 fényerővel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- gerner1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Autós topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Skynet258