Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
Topikgazda
Én ilyet nyúzok, nem tudok rá sok rosszat mondani.
A talpa mondjuk nagy, de én karra teszem mindig a monitorokat így nem számított. A kép kiváló, a QD-OLED technikai gyengeségei itt is megvannak mint mindenhol (VRR flicker-t már láttam az Avowed-ben, a tisztításra marhára oda kell figyelni mert nem szabad / tudod mindennel tisztítani, ha meg nem vigyázol karcolódik, text clarity nekem kicsit zavaró volt de MacType megoldja).
Én simán ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- 27" Ívelt Samsung Odyssey G5 QHD 144hz VA 1ms
- LG 35WN75C Ívelt WQHD Gamer Monitor! 35"/VA/3440x1440/100hz/Freesync-G-sync/HDR/Type-C
- Elado SAMSUNG Odyssey OLED G9 G91SD 49" - 2 ev gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A talpa mondjuk nagy, de én karra teszem mindig a monitorokat így nem számított. A kép kiváló, a QD-OLED technikai gyengeségei itt is megvannak mint mindenhol (VRR flicker-t már láttam az Avowed-ben, a tisztításra marhára oda kell figyelni mert nem szabad / tudod mindennel tisztítani, ha meg nem vigyázol karcolódik, text clarity nekem kicsit zavaró volt de MacType megoldja).
Skynet258