Hirdetés
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- A Redmi Turbo 5-ben debütált a Dimensity 8500
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftamas0201
senior tag
Igaz nem volt nekem előtte másik oled monitorom, de egy gigabyte MO27Q28G volt nálam. Az is 4th tandem oled, gyakorlatilag ugyanaz a panel mint asuson. Csodát ne várj text clarityben.
Mondom nincs összehasonlítási alapom, de nekem nem annyira tetszett amit láttam, igaz nagyon használat függő volt, mert böngészőben is voltak olyan lapok ahol gyakorlatilag mint egy lcd, nem is láttál semmi "rosszat" a betűk körül, de viszont ha piros háttéren fehér írás az már botrányos volt, fájlkezelők szintúgy, és az a Mac-es szoftveres javítás sem hozott csodát. Együtt élni talán együtt lehet vele én végül a CW miatt küldtem vissza, borzasztóan nyekergett a tápja. Én 4 napot nézegettem igazából, utána ment vissza. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Sweet.tv - internetes TV
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 C32G75TQSR VA Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 24MR400-B IPS Monitor! 1920X1080 / 5MS / 100hz / FreeSync
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Acer predator XB321HK használt
- Dell - U2715H / 27" / UHD: 2560x1440 / 60 Hz / IPS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondom nincs összehasonlítási alapom, de nekem nem annyira tetszett amit láttam, igaz nagyon használat függő volt, mert böngészőben is voltak olyan lapok ahol gyakorlatilag mint egy lcd, nem is láttál semmi "rosszat" a betűk körül, de viszont ha piros háttéren fehér írás az már botrányos volt, fájlkezelők szintúgy, és az a Mac-es szoftveres javítás sem hozott csodát. Együtt élni talán együtt lehet vele én végül a CW miatt küldtem vissza, borzasztóan nyekergett a tápja. Én 4 napot nézegettem igazából, utána ment vissza.
Skynet258