- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
-
harry
veterán
Ehh majdnem. Inkább az ablakos megoldáshoz kellene gumi cucc, nekem dísznek (dekopírral kezdtem én is, de szerintem nem lehet vele szépen vágni, inkább Ferm multif. géppel csináltam meg). Amit linkeltél az venti elé jó lehet.na inkább mutatok pár képet, h hova/mire is kell: Bővebben: link Bővebben: link
[Szerkesztve] -
aton-hawk
tag
Hi
''a topic a ház oldalának kivágása során keletkező esetleges esztétikai hibák eltüntetéséről lenne szó.'' sztem ez a mondat teljesen helytálló....ezért kellene a kédergumi. Abban az autósüvegesboltban amit írtál gondolom meg lehet ilyen kédergumit kapni....remélem, és nem néznek megint hülyének
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces videók
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Spórolós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged