Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
-
harry
veterán
Ehh majdnem. Inkább az ablakos megoldáshoz kellene gumi cucc, nekem dísznek (dekopírral kezdtem én is, de szerintem nem lehet vele szépen vágni, inkább Ferm multif. géppel csináltam meg). Amit linkeltél az venti elé jó lehet.na inkább mutatok pár képet, h hova/mire is kell: Bővebben: link Bővebben: link
[Szerkesztve] -
aton-hawk
tag
Hi
''a topic a ház oldalának kivágása során keletkező esetleges esztétikai hibák eltüntetéséről lenne szó.'' sztem ez a mondat teljesen helytálló....ezért kellene a kédergumi. Abban az autósüvegesboltban amit írtál gondolom meg lehet ilyen kédergumit kapni....remélem, és nem néznek megint hülyének
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Alkalmi vétel! Csere-Beszámítás! MSI Cyborg 14 A13VE - I7 13620H / 16GB DDR5 / RTX 4050 / 512 SSD
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ilyen kerekített sarkú téglalap. a computermode-ot ismerem, sőt ezt a revoltec kitet linkelték is már, de ehhez jár plexi is (és meg van szabva, hogyan kell kivágni a lapot), ami nekem nem jó. De alcom+ már mondott pár helyet, majd azokat is felkeresem.