Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
-
harry
veterán
Ehh majdnem. Inkább az ablakos megoldáshoz kellene gumi cucc, nekem dísznek (dekopírral kezdtem én is, de szerintem nem lehet vele szépen vágni, inkább Ferm multif. géppel csináltam meg). Amit linkeltél az venti elé jó lehet.na inkább mutatok pár képet, h hova/mire is kell: Bővebben: link Bővebben: link
[Szerkesztve] -
harry
veterán
-
harry
veterán
UP! Nekem is kellene vmilyen gumi csík az ablak szélére, van esetleg valakinek vmi egyéb ötlete?
Mumtaz oldlán találtam ezt:
Erre én kb 1,7 méter hosszú 2,5 mm-es szálvastagságú, fekete szigetelésu, ''merev'' szálú vezetéket használtam. Ezt úgy oldottam meg, hogy a vezetéket egy sniccerrel hosszában bevágtam, majd a szálat kiszedtem belole és a szigetelést nyomtam rá a peremre. Tetszés szerint lehet ragasztót is használni a peremre való felrakáshoz.
Amire vigyázni kell, hogy feltétlenül ''merev'' szálú legyen, mivel ez segít hosszában elvágni a szigetelést, ellenben ha sodort, akkor a sniccer beakadhat a szálak közé és így nem lehet megközelítoleg egyenesen elvágni a szigetelést.
Bővebben: link
Kábel burkolót hol lehet venni? Elektronikai bolt?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- Friss előzetesen a a Return to Silent Hill mozifilm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPad topik
- Foxpost
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ilyen kerekített sarkú téglalap. a computermode-ot ismerem, sőt ezt a revoltec kitet linkelték is már, de ehhez jár plexi is (és meg van szabva, hogyan kell kivágni a lapot), ami nekem nem jó. De alcom+ már mondott pár helyet, majd azokat is felkeresem.
A gumi csak díszítéshez kell.
Autó üvegesnél lehet kapni külön ilyen gumit? Nem csak egy adott kocsinak megfelelőt árulnak? Pl: ilyen kocsim van, akkor ilyet adnak, vagy lehet kérni külön is? Végülis mind1, majd megkérdem. Szilikon gumi (szilo-plaszt?) talán van nekem is, megnézem.