Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Satan-Claus
senior tag
Bocsi Nimrod, de az én fogalmaim szerint, ha valaki letölt a net-ről egy keylogger, vagy egy dos-attacker-t attól még nem lesz hacker. Tudtommal az ilyen típusú emberekre az elterjedt szó a ''script kiddey''. Egy igazi hacker-nek az assembley a második anyanyelve, saját maga írja a szoftvereit, és nem kérkedik azzal egy fórumban, hogy ''amikor én még hacker voltam''... :(
Ezt a töltsük le oszt használjuk tudást pedig kb. 1 hét alatt el lehet sajátítani, és nem szükséges hozzá 100k-s Borland vizsga, csupán egy ilyenekre specializálódott site-ot kell megkeresni az 500000-ből... -
KERO_SAN
aktív tag
Pf.:)
Sztem itt egyaltalan nem arrol van szo, hoy ki mit, tud, ki hogy jarat le vkit, hanem arrol,hogyha vki kepes erre, akkor nem kerkedik vele, nem meseli funek- fanak, es nem tartja magat hackernek, legalabbis nem probalja meg allandoan azt bizonygatni, mekkora profi...hu de jo hosszu mondat lett..:)
Aktív témák
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest