- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Passzív hacker voltam, tehát nem törtem be sehova hogy kárt okozzak. Volt olyan pl. hogy egyik volt sulimban segítettem kiépíteni a védelmi rendszert (elég primitív módon, csak tanácsokat adtam).
De pl. gimiben volt a könvtárban egy gép, ahol sok tanár a dolik kérdéseit csinálta. Na erre szépen eldugtam egy keyloggert (billentyűzetleütés figyelő program) amit észre sem vettek, még igazi szakemberek sem. A program sajna elég régi volt és primitív, úgyhogy szórakoztam vele, mire rendesen eldugtam. Utána letöröltem. Egy fél évvel később egy barom ugyanazt a progit letöltötte a netről, a suli gépeinek egy részére fölrakta de olyan béna módon hogy jaj! A progit persze észrevették, engem fegyelmire küldtek (ahol jól lejárattam az infotanáromat bizonyítva, hogy ő bizony egy balfék), a balhét elvittem (nem tudtak semmit sem rámbizonyítani, csak hogy egy ártalmatlan progit felraktam), aki meg felrakta az meg vígan röhöghetett. Pedig tudtam, hogy ki volt, de nem köptem be. Ja és a fegyelmi eredménye egy program felrakásáért: fél éves eltiltás az iskola gépeitől és szigorított megrovás.
Ma fősulira járok és szarok az egészre. :DD
Aktív témák
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Samsung kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest