- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Nimrod
addikt
Passzív hacker voltam, tehát nem törtem be sehova hogy kárt okozzak. Volt olyan pl. hogy egyik volt sulimban segítettem kiépíteni a védelmi rendszert (elég primitív módon, csak tanácsokat adtam).
De pl. gimiben volt a könvtárban egy gép, ahol sok tanár a dolik kérdéseit csinálta. Na erre szépen eldugtam egy keyloggert (billentyűzetleütés figyelő program) amit észre sem vettek, még igazi szakemberek sem. A program sajna elég régi volt és primitív, úgyhogy szórakoztam vele, mire rendesen eldugtam. Utána letöröltem. Egy fél évvel később egy barom ugyanazt a progit letöltötte a netről, a suli gépeinek egy részére fölrakta de olyan béna módon hogy jaj! A progit persze észrevették, engem fegyelmire küldtek (ahol jól lejárattam az infotanáromat bizonyítva, hogy ő bizony egy balfék), a balhét elvittem (nem tudtak semmit sem rámbizonyítani, csak hogy egy ártalmatlan progit felraktam), aki meg felrakta az meg vígan röhöghetett. Pedig tudtam, hogy ki volt, de nem köptem be. Ja és a fegyelmi eredménye egy program felrakásáért: fél éves eltiltás az iskola gépeitől és szigorított megrovás.
Ma fősulira járok és szarok az egészre. :DD
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubuntu Linux
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X OC Edition
- MSI Claw 8+ AI Ultra 7 258V 32GB RAM 1TB SSD Arany Eladó +tok+1TB M2 SSD-vel
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest