- MIUI / HyperOS topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sublett
tag
válasz pècsimunkás #20627 üzenetére
Köszi!
Próbálok a környéken keresni boltot, ahol meg lehet nézni, mert feleségemnek lesz és a 46mm/52gramm lehet kicsit robosztus. -
sublett
tag
Sziasztok,
Samsung Galaxy Watch4 üzemidejével kapcsolatosan mik a tapasztalatotok?Esetleg akinek van tapasztalata a watch4 és a Huawei GT2 pro-val, megosztaná velem?
Nagyon hajlok a Samsung felé, van vele tapasztalatom és elégedett vagyok, nem tudom a Huawei valamelyik tulajdonsága el tudna-e tántoritani.Előre is köszi!
sublett
-
sublett
tag
Huaweit eléggé lehúzzák a saját fórumán, igaz konkrétumot nem nagyon írnak, azzal meg nem tudok mit kezdeni, hogy "nem okosóra"...
Arra keresem a választ, hogy üzeneteket lehet-e vele küldeni (saját tapasztalatom, hogy a GW-ben hiába van billentyűzet, csak a stock üzeneteket használom) -
sublett
tag
Sziasztok,
feleségemnek ajándékba az alábbi órákon gondolkodom, tudtok esetleg további pro-kontrával szolgálni egyik-másik készülék mellett?
Mivel ajándék, ezért nem tudom az összes igényt kiszedni belőle, de amikről tudok:
Automata aktivitás felismerés;
Üzenet olvasás, írás (ha stock, akkor testre szabható legyen);
Hívás fogadás órán keresztül;
legalább 3-4 napos üzemidő.Samsung Watch Active 2:
pro: jó az automata edzés felismerésben (GW2-vel tapasztaltam), megbízhatóan működik
kontra: 2 napos üzemidőHuawei Watch GT2:
pro: 7 napos üzemidő
kontra: nem nagyon nőies; fekete színben majd 20 ezerrel drágább mint fehérben (ok, ez nem túl szakmai)Garmin Lily:
pro: 7 napos üzemidő, ez a legnőiesebb okosóra a <70 THUF kategóriában, női egészségre vannak a funkciói fejlesztve
kontra: nincsenek watchfacek, nincs benne mikrofon (hívásokhoz)Előre is köszi a véleményeket, tanácsokat! (akár további készülék tippeket is. Tiqwatchot, Fossilt néztem még, de azokat teljesen elvetettem)
sublett
[ Szerkesztve ]
-
sublett
tag
Sziasztok,
60-80 ezer között keresek okosórát.
Mindennapi használat a cél, sportolni csak hobbi szinten (azaz ha van rajta google fitness nekem az is elég).
Androidos mobillal lenne használva.
Telótól független telefonálás nem érdekel, azonban a széles körű üzenet kezelés és felhasználóbarát válasz adás igen.
Jó lenne ha az aksi bírná normál (aod on) használattal két napnál tovább, de tudom hogy ez nem nagyon lehetséges.
Mérete 42mm és felette.Mit tudtok ajánlani?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
sublett -
sublett
tag
Sziasztok, wear os készülékeken, aod módban a fényerőt lehet valahogy állítani? Facer-t használok és az aod mód gyakorlatilag mint egy elemlámpa úgy világít, plusz még kicsit pulzál is...
Valaki tapasztalt hasonlót?
sublett -
sublett
tag
válasz Rover623 #10327 üzenetére
arra gondoltam, hogy mivel a miui letiltotta a google smart lock funkciókat ezért a mi fit átvette annak a szerepét, hogy megbhatónak bélyegezzen egy készüléket. Mivel a mi fit nem ismeri fel a ticwatch-et, ezért gondoltam a wear os veszi át ezt a szerepet.
De ezen felül pl még az sem lehet benne állítani, hogy angolszász vagy metrikus mértékegységekkel dolgozzon, az értesítések megjelenése is annyiban merül ki, hogy minden alkalmazásra behúzza a pipát, hogy értesítést küldhet az órára.
De majd valahogy beállítgatok mindent, egyelőre a teló sem akar az órához kapcsolódni (egyszer sikerült, de a nyelv beállítást csak resettel lehetett megoldani és azóta nem kapcsolódik, a teló látja és a BT beállításban párosítani is lehet, de a Wear OS nem csatlakozik, ilyet tapasztaltál már?) - ez megoldódni látszik[ Szerkesztve ]
-
sublett
tag
Olyan app létezik ami az órát trusted deviceként tudja kezelni?
Miui rom van a telon, ami nem támogatja a smart lock-ot, a mi fitben ez egy külön opció volt, azonban a wear os eléggé alap a funkcionalitást illetően...
Mit javasoltok, ticwatch prohoz? -
sublett
tag
@Dwatti, kicsit félve kérdezem mivel már úton van felém, de a TicWatch Pro-ról miket olvastál, hallottál, tapasztaltál?
Nem fogok venne Ironmankedni, városi bicajozás, max évente 1-2 nagyobb tekerés (Balcsi kör, Bp-Tata, kizárólag hobbi szint). Üzenetek olvasása és max rövid válaszok amire viszont napi szinten használni fogom.[ Szerkesztve ]
-
sublett
tag
Sziasztok,
mivel meguntam, hogy a karkötőmön nem látszódnak az üzenetek (csak ha notify&fitnesst és a mi fitet folyamatos erőszakra kényszerítem amibe már belefáradtam) úgy döntöttem én is beruházok egy okosórára.Az alábbi funkciókat szeretném használni:
Üzenet kijelzés (esetleg korábbiak visszakeresése is, ne csak az olvasatlanok);
Válasz (vagy előre megírt, vagy akár szűkös lehetőségek között válasz írás);
GPS;
Minimum 3-4 napos üzemidő (ne legendavadász szintű mesterek, hanem mezei user által is bármikor reprodukálható 3-4 nap);
Lámpa (vagy olyan app támogatása ami a képernyőre világos hátteret tesz. Elsőre ez vicces lehet, de tényleg naponta többször most is a karkötőmmel világítok, ha ninja módban vagyok);
Pulzus, aktivitás (csak az alapok, bringa, futás, gyaloglás);
Ár: max 40-50 ezer
Használt óra vásárlásától sem ódzkodom, de szeretném tudni a tapasztalataitokat, hogy az okosórák akksi élettartama mennyi (olvastam olyat, hogy 2 év, ami szerintem durván alacsony tekintve, hogy telefont is inkább 3 évente cserélek, a hagyományos órákat meg 10-15 évig is használtam már).Mivel nagyon kezdő vagyok a témában bármilyen tanács hasznos lehet (pl hiába nem úszol benne, keress min IPxx szintű vízállóságot azoknak az akksija is masszívabb, vagy a fenti igényekre kell/nem kell wear os, ha használtat veszel erre/arra ügyelj, stb.)
Előre is köszi a segítségeteket!
sublett
-
sublett
tag
válasz sublett #7701 üzenetére
Sziasztok,
A honor band 4 megfelelhet az igényeimnek?
Amitől tartok, hogy a mostani mi Band 2 karkötőm a note 2 telómmal kiirta a hívő ID-t, a Huawei p8 telóval viszont nem. A honor band 4-nél is előfordulhat hogy csak figyelmeztet, de ID-t vagy az üzenet szövegét nem írja ki? -
sublett
tag
Sziasztok,
üzenet olvasására alkalmas órát/karkötőt keresek. Nem szükséges a visszaolvasás, az aktuális bőven elegendő.Tapasztalataitok alapján mely eszközöknek érdemes utána olvasnom?
Ha ez a feature inkább a komolyabb órákrs jellemző, akkor maradok a karkötőnél, abból mi az amit ajánlotok? Itt hívó fél kiirása lenne nagyon fontos.
Előre is köszönöm a segítséget,
sublett
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Gt 5Pro - Alza vásárlás - 2026.10.10-ig garanciális - Ajándék Huawei FreeBuds 5I
- Apple Watch SE 2022 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 96%/p3983
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch 8, Silver, 45mm, Cellular ( eSim ) független, 90% akku, 2025.05-ig garanciális