- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
-Bagira- #8554 üzenetére
Tegnap este akadtam bele és én is így érzek.. "erre vártam".
Soha nem volt még okos órám, teszteket sem olvastam max. egy-két bemutató videót néztem meg de nagyon nem vagyok képben 44 évesen.Szóval ez a dizájn tetszik de csak is a 42mm -ek jöhetnek szóba mert pasi létemre vékony 58mm széles a csuklom.
Lehet nincs is rá szükségem de valahogy mégis vonz hogy jó lenne egy ilyen óra.
Telefonom Xiaomi Redmi Note 4 sem nyomkodom éjjel nappal max. pár email-t, messenger üzenetet váltok, ritkán nézem a face-t vagy hallgatok rajta zenét ahogy a gps-t. (gyalogos/kerékpáros)Pár szóban leírnátok a működéshez kellő feltételeket ill. miért/miben lehet jó egy ilyen óra?
Ami főként érdekelne az hívás/értesítések fogadása/kezelése, időjárás, gps használat.
Másodlagos az alvás/fitnesz montírozás, zene hallgatás.Valamint a frissítés vagy esetleges hasznos alkalmazások telepítése, számlap kinézet csere menete mennyire komplikált egy laikusnak?
Továbbá S.Holmes mire utalt a "Csak ha a szoftveres rész marad olyan csapnivaló mint eddig, akkor fabatkát sem ér." megjegyzésével?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest