- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
-
Mobilarena
Okos Otthon összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Hát rossz hírem van, ha más is hasonlóban gondolkozna. A Wall display egy drága, szép, buta vacak. És ez így van jól a Shelly szerint
Sorry, but we do not see any issue here.
We think you are misunderstanding the device card customization text
"You can customize both big and small parameter slots on your device's card. After customization, changes apply everywhere you see that device in the app. "
This change only and only affects the changes you make in the Shelly Smart Control app, meaning any re-configuration is and will only be visible on the Shelly Smart Control app, not the device local web UI or the Shelly Wall Display.
The Shelly Wall Display has its own Android based UI, it's an emulator of a less complicated Shelly Smart Control app and it has its own differences and is not a direct visual representation of the Shelly Smart Control app, like your phone.Szóval egy 30-40ezres 10" tablet jobb a smart control app-al mint a 80ezres wall display x2 ami egy limitált emulátoros izé, amin az eszközkártyák testreszabása az a méret és a sorrend nagyjából.
-
szat8
tag
Egészen biztos.
Meg tudom nézni a banki appban, hogy ők keresnek-e, és jelzett az app.
Nem próbálta kicsalni a bankkártya adataimat, vagy bármilyen jelszót.
Szólt, hogy letiltották a kártyámat biztonsági okból, ami valóban megtörtént, és postáznak újat.
Konkrétan bemondta, melyik nap hány órakor rendeltem az ulanzi-tól, és hogy mivel azóta kiszivárogtak banki adatok onnan (nem tudom hogyan, amikor sose tárolok semmilyen adatot böngészőben), ezért minden érintett ügyfelük kártyáját tiltották, és pótolják (amúgy ingyen).
De köszi a kérdést, elsőre én is mindig gyanakszom, mert sok az ilyen banki telefonálós átverés mostanában. -
gorbep
senior tag
Mennyire vannak szétszórva? Nem lehet egy RS-485 vonalon MODBUS-szal összeszedni a mérők adatait? Onnan már egy MODBUS-TCP átalakítóval bárhová lehet továbbítani, pl egy HomeAssistant alá.
Nem szeretek felhőtől függeni. Ha leáll a Shelly rendszere, akkor nem jönnek majd az adatok a DashBoard-ra, nem tudom mennyire kritikus a feladat...
-
vampire17
addikt
Igy van, ez egy asztali bongeszo: https://control.shelly.cloud/ ez a cim.
1 EM es egy plus 1 EM van a kepen. Nincs limit hanyat kezel. Az ingyenesben van olyan limit, h max 5 dashboard-ot tudsz csinalni (de nyilvan egyen lehet akarhany eszkoz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- sziku69: Szólánc.
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest