- iOS alkalmazások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
Én már ha meglátom az ''off nem chat'' és hasonló kifejezéseket, akkor már rögtön nézem a hsz. számot :)
Egyébként sikerült a napokban (pontosabban csütörtökön) egy kicsit kellemesebb gépre szert tenni, mint a mostani, ráadásul notebook formájában (csak hogy lehessen csorgatni a nyálat: 3,06Ghz HT-s P4, Toshiba 80 GB HDD, Kingston 2*512MB 333Mhz DDR, Radeon9600Mobility, TEAC DVD-RW). Na de nem is ez a lényeg (na jó, nem csak ez :D), hanem hogy rávetettem magam a videókártya demokra, illetve legfrissebb játékokra. Utána egy kis ideig meg keresgettem az állam :) Brutális, mitre képesek a mai videókártyák...csak az a kár, hogy ez azért játékokban annyira nem látszódik :( Na de azért azon a téren sem lehet panasz. Egyébként azt megállapítottam, hogy az n-edik generációs videókártyák demójának grafikája az n+1-id videókártyára írt játékokban fog megvalósulni (legalábbis eddig mindig így volt).
Aktív témák
- Diabetes - Cukorbetegség
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iOS alkalmazások
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49mm Natural Titanium Case with Blue/Bright Blue Trail Loop - M/L
- ÚJ !! Apple MacBook Pro 14" M5 10 CPU / 10 GPU / 16 GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Huawei Mateview 34 Standard (3440x1440 165Hz) ultrawide monitor
- Gen 4.0 vertikális VGA bovid
- Riser 20cm gen 4.0 16x
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest