Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Na végigolvastam a tegnap éjjelt. Én sem szeretem a Karácsonyt igazán. Általában kapok (sok helyett) kevés (jó cucc helyett) hülyeséget, amit aztán semmire nem tudok használni, de legalábbis nem örülök neki igazán. Ja, és költhetek el én is csomó pénzt mindenfélére, ráadásul gőzöm sincs ki minek örülne -> valószínűleg ők is úgy érzik marhaságokat kaptak. Szóval rulz, főleg mert fölös lóvém nem nagyon szokott lenni... és útálom értelmetlen dolgokra elverni a pénzt. Na de legalább nincs semmi jó karácsonyi hangulat sem. Ugyanaz megy mint máskor, de kell nagytakarítani, karácsonyfát díszíteni, leszedni, tüskéket kitakarítani utána. Legalább a fenyőillat jó. Tuti karácsonykor is itt fogok fórumozgatni. Pedig talán én is élvezném a hangulatvilágítást, meleg szobából (nálunk nincs meleg, nyugi) a szép hóesés nézését, ha...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Biztos felszedtél vmi jó kis vírust amíg ki volt kapcsolva a tűzfal :) Ilyen a jószerencse felénk is! :o
(Pl mikor mentem első ZH-mra, az orrom előtt szedték fel a villamossínt, el is késtem. Pedig majd' egy órával korábban indultam itthonról mint rendesen kellett volna. YEE) -
Panther
HÁZIGAZDA
Ó, végre én is bekerültem vkinek az aláírásába :) Egészen megtisztelve érzem magam :) Igazából csak kihasználtam az alkalmat amikor be tudtam lógni a házba pár percre hogy közöljem a véres valóságot. De szerencsére vége. Befejeztük. ...legalábbis amíg szét nem törik az egész :)
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Trollok komolyan
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- 100 TB-os HDD-k felé vezető alapot prezentált a Seagate
- Méltó folytatás, de önmagában is jó: Planet of Lana II: Children of the Leaf
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
- Újszerű HP EliteBook 640 G11 2028.12.Hó-ig Garis Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD 9nap üzemidővel!
- ASUS Zenbook Flip UX360CA
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Új állapotú Samsung Galaxy S23 Ultra garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD Digital konzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest