Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem ma felfüggesztették a Facebook accountomat, mert szerintük nem tartottam be a cyber security szabályokat.. (wtf?)
Amúgy tényleg nem tudom mi történt, oda kommenteltem pár hír alá egy Nagy Bandó idézetet egy 1992-es kabaréból, majd a napirajzos csoportba be is linkeltem a kabarét mp3-ban a drive - ból. Lehet, hogy ezzel lettem cyber terrorista a szemükben?
Mindegy, volt egy fellebbezés gomb, aztán majd elbírálják, 180 napon belül... de az azért tényleg elképesztő, hogy csak úgy történnek ilyenek, és mindezt egy algoritmus csinálja, és nincs rá magyarázat. És lehet, hogy egy 18 éves account megy a kukába, úgy, hogy nem anyáztam, hanem max ironikus voltam kommentekben.És a legszebb, hogy ez azzal jár, mintha nem is léteznék. Mások nem látnak engem eltűntem mindenhonnan, csoportokból eltűntek a posztjaim, kommentjeim, nincs messenger, amit ott kaptam, akár korábban, meg se tudom nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest