- Xiaomi 12 - az izmos 12
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekem ma felfüggesztették a Facebook accountomat, mert szerintük nem tartottam be a cyber security szabályokat.. (wtf?)
Amúgy tényleg nem tudom mi történt, oda kommenteltem pár hír alá egy Nagy Bandó idézetet egy 1992-es kabaréból, majd a napirajzos csoportba be is linkeltem a kabarét mp3-ban a drive - ból. Lehet, hogy ezzel lettem cyber terrorista a szemükben?
Mindegy, volt egy fellebbezés gomb, aztán majd elbírálják, 180 napon belül... de az azért tényleg elképesztő, hogy csak úgy történnek ilyenek, és mindezt egy algoritmus csinálja, és nincs rá magyarázat. És lehet, hogy egy 18 éves account megy a kukába, úgy, hogy nem anyáztam, hanem max ironikus voltam kommentekben.És a legszebb, hogy ez azzal jár, mintha nem is léteznék. Mások nem látnak engem eltűntem mindenhonnan, csoportokból eltűntek a posztjaim, kommentjeim, nincs messenger, amit ott kaptam, akár korábban, meg se tudom nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro
- Erős Gamer PC i7-9700K RTX 3060 12GB 16GB Trident Z 850W Gold NZXT H510 Flow
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest