Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bluetooth-headsetekről általában
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
ja kérem, a munkásosztály napjai ugyebár...
amúgy a reggeli elhagyása tudatosan történt már jó pár éve, az nem is hiányzik. az ebéd az viszont hiányzik, csak kb másfél éve változott a melóm és nem mindig érek be ebédidőben enni, vagy eleve úton vagyok olyankor. 3 után meg indul a gyerekek fuvarozása, onnantól vacsiig semmire nincs idő... ez engem is zavar természetesen, csak még keresem a megoldást. (illetve már megtaláltam: az EU tiltsa be a villanyautókat, lazítson a környezetvédelmi normákon és vessen ki magas vámot minden kínai alkatrészre. ezzel járulékosan egycsapásra megoldódna az ebédem. )
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Nvidia RTX 3060 Ti 8GB Founders Edition Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Honor X8c 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- 0perces DDR5 4800 vadiúj Ramaxel 2x12GB memória 1 év garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest