Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Én csak egyszerűen nem tekintem ékszernek. De technikai remekműnek? Annak egyértelműen igen. Minden egyes darabot.
Kivétel nélkül különböző pontossággal, kézzel, vagy sorozatban legyártott finommechanikai/elektronikai termék mindegyik.
A párom megint más fejjel gondol rájuk: nála már inkább ékszer. Akkor is azért választotta nekem az acél tokos órát, mert ez kompromisszum volt az én praktikus szemléletem, meg az ő felfogása között, meg az alkalmi megjelenéshez nekem is legyen már egy árnyalattal komolyabban kinéző darab a háznál. De sajnos nem bírta rajtam a kiképzést.
Ja igen. Az előző képen a G-SHOCK a jelenleg naponta hordott órám.
Amelyik most a szekrény mélyén a B-ligában játszik, az egy kívül-belül acél Casio, fém szíja van — szép fényes. Igazság szerint azt kellene viselnem, ha öltönybe bújnék.
Ha nagyon feszegetni akarjuk, a G-SHOCK órám az már-már a prepper kategória. Amikor nem tudhatjuk, hogy holnap kitör-e a harmadik világégés, vagy sem, de azért jó lenne valami időmérő a bunkerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest