Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Android szakmai topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacák
senior tag
Én csak egyszerűen nem tekintem ékszernek. De technikai remekműnek? Annak egyértelműen igen. Minden egyes darabot.
Kivétel nélkül különböző pontossággal, kézzel, vagy sorozatban legyártott finommechanikai/elektronikai termék mindegyik.
A párom megint más fejjel gondol rájuk: nála már inkább ékszer. Akkor is azért választotta nekem az acél tokos órát, mert ez kompromisszum volt az én praktikus szemléletem, meg az ő felfogása között, meg az alkalmi megjelenéshez nekem is legyen már egy árnyalattal komolyabban kinéző darab a háznál. De sajnos nem bírta rajtam a kiképzést.
Ja igen. Az előző képen a G-SHOCK a jelenleg naponta hordott órám.
Amelyik most a szekrény mélyén a B-ligában játszik, az egy kívül-belül acél Casio, fém szíja van — szép fényes. Igazság szerint azt kellene viselnem, ha öltönybe bújnék.
Ha nagyon feszegetni akarjuk, a G-SHOCK órám az már-már a prepper kategória. Amikor nem tudhatjuk, hogy holnap kitör-e a harmadik világégés, vagy sem, de azért jó lenne valami időmérő a bunkerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest