Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csapos2
üzenetére
Szerintem kb ott kezdődik a dolog, hogy egyre jobban a külsőségek számítanak. Megy a magamutogatás, kihívások, mert vagy unatkoznak, és/vagy önbizalom hiányosak és kell a visszajelzés. A visszajelzés pedig lájkokban és szívecskékben mérik. Minél többet bevállal, minél többet mutat magából annál több lájkot kap. Ha pedig jákokat kap, lehet van fizető közönség is. Kipróbálja először csak egyedül de ahogy elkezdi kapni a pénzt egyre nyitottabb lesz. Szerintem erre egyik legjobb példa Belle Daphnie (talán jól írtam a nevét.) Tikotokon táncikálással kezdte, majd jó pénzért eladta a saját fürdővizét, most meg hardcore-ba nyomja. Volt cikkk róla kb 1 évvel ezelőtt.
Nem akarok általánosítani, ez csak egy lehetséges út, amin ha elindul a könnyen ez lehet a vége.
Egyéni problémám, de több olyan oldal is van aminek nem látom értelmét, legalábbis nem sikerült megfejtenem. (Instagram, Tiktok, Twitter)
-
parandroid
félisten
válasz
csapos2
üzenetére
Ez a kérdés-válasz már a Markos-Nádas klasszikusban elhangzott, meg is volt rá a válasz. Kukac biztos fejből nyomja.

Egyébként meg a társaság és az anyagi ‘rászorultság’ kombinációja általában, szerintem is.
Amúgy ez olyan dolog, amivel nem tudsz mit kezdeni, ha már odáig eljutottál. Pont ma volt egy hasonló beszélgetésünk, más alappal, nálunk a nagyobbik lány volt, aki mindenáron lázadni akart, csak pechje volt, mert nem volt mi ellen, mert kb mindent szabadott (volna) neki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)