- iOS alkalmazások
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ladybug
üzenetére
"Pizza, paszta, kínait, vmi burgert. Csupa kalóriabomba."
hát, én speciel azért szoktam enni, mert éhes vagyok, tehát szükségem van kalóriára

amúgy ezek egyikét se esszük igazán. GRillezett húsokat, zöldségeket szoktunk rendelni, azok finomak, és szerintem a sült krumpli sem ördögtől való ám, ha jól van megcsinálva...
tésztát én szoktam, de az Orsi nem nagyon, mert glutén. VEttem már neki gluténmenteset, de őszintén, annak meg az íze rossz...
És a pizzát is nagyon szeretem, persze arra is vonatkozik ugyanaz, ami a kenyérre, ami igazán jó, az baromi drága.
Nemrég nyílt egy hely a környéken, ahol ilyen kemencés nápolyi pizzát csinálnak, hát az valami zseniális. Igazából a donpepe meg a többi nem is értem, hogy hogy él meg azokkal a fosokkal, amiket adnak, ha ilyet is lehet sütni...@Nolf: "a bolognaid receptjét írd már le légyszi, aztán majd én is adok autentikus olasz változatot " - volt anno egy top gear rész, ahol kinyomozták, hogy az olaszoknál olyan, hogy bolonyai, nem is létezik...
lehet, hogy mégis? -
Vérboci
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ezt a “harcot” vívom itthon is.
Megerősíted a tézisemet, miszerint a keresztény vallás után a legagresszívebb térítő a vegán (meg úgy általában az összes deviánsan étkező) felekezet. Elég sok a hasonlóság amúgy is.
A keresztények például pogány ünnepeket sajátítottak ki, a vegánok ételeket akarnak elbitorolni (vegán hamburger, vegán kolbász ugye...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro
- Erős Gamer PC i7-9700K RTX 3060 12GB 16GB Trident Z 850W Gold NZXT H510 Flow
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÚJ Asus TUF F16 FX607 - 16" WUXGA 144Hz - Intel i5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4050 - 3 év gari
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest