- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Tegnap este merengtem el.
19 éves lehettem, amikor a kórházból hazafelé buszozva fültanúja voltam két idős nő pletykálkodásának. Valamiért annyira irritált a semmitmondó beszélgetésük, hogy még az arcomra is kiült az ezzel kapcsolatos ellenszenv. Ezt onnan tudom, hogy a mellettem álldogáló kedvesnek tűnő, csinos lány megszólított és felhívta rá a figyelmemet, beszélgetésbe elegyedtünk.
A buszról leszállva elköszöntünk egymástól, majd soha többé nem láttam.Pár nappal az eset után egy barát barátnőmmel találkozót beszéltünk meg, mondván, hogy a névnapját meg kell illően ünnepelnünk, némi ital és zene kíséretében. Ő nem jött el. Aznap este ismertem meg a fiam anyját.
Eljátszottam a gondolattal, hol lennék ma, ha akkor a buszmegállóból nem egyedül indulok útnak.
Azt hiszem az én ősdöntésem az volt, aminek eredményeként akkor és ott azon a buszon voltam.
(Persze mindezek csak egy narancssárga csacsi balgaságai)
Mikrobi: Mi is a te foglalkozásod (azon kívül persze, hogy az életbenmaradási esélyeit számolgatod az embereknek)?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Pedig szerintem kicsiben és léteznek olyan döntések,amik befolyásolhatja későbbi életünket, de nincsen ráhatásunk egyáltalán.Szóval fölösleges is rajta kattogni.Pl ilyenekre gondolok hogy felülünk egy bizonyos repülőgépre,vagy beülünk egy bizonyos autóba stb. [link] ez is egy ilyen eset volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30% : UPDATE! 03.13!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest