- iPhone topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Apple iPhone 17 - alap
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
Sajnos sosem voltak vasbetonbol a csontjaim, fiatalabb koromban sport miatt volt vagy 10 toresem.
kb 3 eve egy jo olaszos ordibalos veszekedes soran odav@sztam egy szepet az asztalra okollel, hat masnap mentem a balesetire mert eltort butykom a kisujjamnal

multkor biciklivel kanyarban vagodtam el, most meg szinten biciklivel mentem es egy alagut vegen volt egy vaskorlat ami elvalasztja a gyalogos meg bicikliforgalmat, csak mivel nem jartam meg arra errol nem volt tudomasom. Este leven lofuttyot nem lattam ebbol es keson vettem eszre, nem sikerult idoben lefekezni hogy kikeruljem igy beleakadt a kormany es kirantotta a kezembol mikozben ugye en izombol szoritottam a csutkat es a feket - pont ugy mint legutobb, a kormany megcsavarta az alkarom es a konyokhajlatnal az orsocsontom harantiranyban megpattant. Tehat nem ugy kell ezt elkepzelni hogy ketterort a konyokom
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Renault, Dacia topik
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- 272 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Samsung Galaxy A20e 32GB /Független/Szép állapot/Számlával!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest