Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
válasz
Vérboci
üzenetére
(jobb autó-e a dacia 3 év garival, mint a mercédesz 2 évvel?)
Pusztan a megbizhatosagot nezve sajnos konnyen elkepzelheto, hogy igen.
A problema pedig pont az, hogy ha veszek egy Mercedes kategorias termeket, akkor elvarom, hogy adjanak ra ertelmes mennyisegu garit, es ne essen szet alattam.Pl. a Lexus is 3 evrol indul, de a hibrid rendszer draga komponenseire van kulon hibrid garancia, ami 10 ev vagy 200.000km.
Dell business notikra van 3 ev alapbol, de kiterjesztheto 5-re.Ezekrol a termekekrol elhiszem, hogy a gyarto is komolyan gondolta oket.
Van 15 eves Lexusom, meg van jopar normalis (Vostro, Latitude, Precision) Dell noti, ami megfordult nalam vagy a csaladban, es mind normalisan mukodik.Es nyilvan nem varok 10 ev garit egy mosogepre, de az egy ev szerintem nevetseges, 2 a minimum es 3-5 a normalis szerintem. Foleg, ha nem az olcso szart veszed, hanem a kozepkategoriat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Byski Áramláskijelző.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi