Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nálunk a piacon 300 a sima lángos. Kettőt bever az ember, meg is van vacsoráig.
Múltkor még a Keszegsütőben egy halburgerért(buci, harcsa roston, öntet, saláta, kulimász), 4 halfasírtért(fahéjas medvehagymás fűszerezés), és 15 deka haltepertőért(halhús fűszerbe forgatva kisütve) fizettem 3600 Ftot. Ugyanez két korsó sörrel és 2 pálinkával volt 5000. -
válasz
EQMontoya
üzenetére
Hát a belga az egy külön kategória, persze, még a palackos is 600 Ft a 3 deci...
de pl. a Deákon a templom mögött a Staropramen sörözőben 900 Ft a Hoegaarden, ami 3 euró sincs.
Hol lakok jól 13 euróból? Pl. Bemegyek a király utcában a disznótoroshoz, és süttetek magamnak egy húst, 1500-ért, körettel. Pont háromszor.
A kis quasedilla is ennyi az ankerban a mexikóinál. De van pár ilyen ebédmenüs hely, ahova járunk, 1500-ért, 1750-ért... az is majdnem belefér. De két és félszer még a humusz bár is.
Amúgy én Pesten ezeket nem annyira figyelem, viszont külföldön maradandó élményt hagynak bennem, mikor naponta ötször kell beülni valahova társasággal, vagy a 'zasszonnyal, és darabja 10 - 20 - 40 ojró, tudom, hogy ideggyenge vagyok, de mindig úgy érzem, mintha a bőrömet húznák
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arch Linux
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A kis quasedilla is ennyi az ankerban a mexikóinál. De van pár ilyen ebédmenüs hely, ahova járunk, 1500-ért, 1750-ért... az is majdnem belefér. De két és félszer még a humusz bár is.