- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
nyilván súlyozás kérdése, de nekem többnek tűnik. Az "inixpensive restaurant" az kb. a kajálda kategória, mint mikor nálunk beülsz a törökhöz vagy a kifőzdébe enni. Na, ez Pestre 2000 Ft-ot ír (kb reális is), Bécsre 10 eurót (3400 Ft-ot), Koppenhágára pedig 5600 Ft-ot. Ez tükrözi kb. az arányokat, Skandinávia tényleg drága, csak fokozatok vannak, hogy elb*szottul nagyon drága, mint Norvégia és Izland, vagy csak mérsékelten, mint Dánia és Svédország.
De onnan indultunk, hogy Pest olcsóbb-e egy nyugatinak. Szerintem ezt elég nehéz cáfolni.#70011) bitpork:
hogy hasonlítanának azonos dolgokat? az egyik ott van, a másik meg itt.
Én elhiszem, hogy a boltban a cucc kb. ugyanannyi, pláne, ha lidl, de ha beülsz egy étterembe a haverokkal berúgni, az már súlyos összeg. Na, ehelyett ha eljössz egy hétvégére pestre a haverokkal, az sokkal nagyobb élmény, ezért jönnek annyian. bemész a a bulinegyedbe a madách sétányon péntek éjjel, és olyan multikulti van, mintha a soho-ban lennél, vaze, magyar hangot csak elvétve hallasz. Nekik ez a paradicsom. És van nekik hely, ahol tényleg 400 a sör, és van ahol 1000, de még az is olcsó nekik.
Uui. az megvan, hogy régen 33 Ft volt egy korona, most pedig 45+ ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én elhiszem, hogy a boltban a cucc kb. ugyanannyi, pláne, ha lidl, de ha beülsz egy étterembe a haverokkal berúgni, az már súlyos összeg. Na, ehelyett ha eljössz egy hétvégére pestre a haverokkal, az sokkal nagyobb élmény, ezért jönnek annyian. bemész a a bulinegyedbe a madách sétányon péntek éjjel, és olyan multikulti van, mintha a soho-ban lennél, vaze, magyar hangot csak elvétve hallasz. Nekik ez a paradicsom. És van nekik hely, ahol tényleg 400 a sör, és van ahol 1000, de még az is olcsó nekik.