- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Netfone
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Hat ha a 120-200k olcso, akkor igen. Nyilvan kinaibol 30-40-60-80-100k-ert is van olyan telefon ami adott penzert veheto, iphone arban jellemzoen tenyleg van jo.
Ja es amugy a legtobb iphonet is kinaban rakjak ossze, viszont a komponensek a tobbieknel is vegyesen jonnek a vilagbol, szoval a iphone is kb. annyira kinai mint a tobbi.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem mindig követem a nem életbevágó témákat, néha átsiklok felettük, hiába olvasom el. Meg aztán tech dolgokat folyamatosan apdételni kell.
Almával nekem is továbbra is meglehetősen hűvös a viszonyom. Amíg van más lehetőség, addig igyekszem nem ráfanyalodni. Kínaiakkal egyre kevesebb a bajom, persze ott is az ár a mérvadó, a xhingchungixux-ok engem se mozgatnak meg, de a Huawei tablet amit tavaly beszereztem nagy kapkodva, kifejezetten tetszik, meg minőségi hatású. Nagy problémáim szoftveresen sincsenek vele, a memória kidobálást kellett megfegyelmezni rajta, meg még mindig nem tudom, hogy a képkezelője hogy működik, mi alapján kezdi el mutogatni, ugyanis hiába másolom át a sorszámozott, dátumozott képeket, a tablet teljesen random összevissza pakolja, és a slideshow is ilyen. Kár hogy nemkívánatos lett. De a Xiaomi még mindig nem bannolt, és talán nem olyan sokkal van a hua alatt. De nem ragaszkodom kínaihoz. -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem 8-as szifonom van, es alapvetoen nagyon szeretem, de az utolso 1-2 frissitessel azert sokat sikerult rontani rajta. Sikerult behozni olyan hibakat, amiknek korabban nyoma sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- E-roller topik
- Mobilinternet
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Path of Exile (ARPG)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 27% - MSI G255PF E2 Monitor! 1920x1080 / 1ms / 180Hz / FreeSync !
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest