Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NoLF

veterán

válasz fokukac #66688 üzenetére

de ott a madárcsicsergést, a macskabagzást, meg a tücsökciripelést is hallod... :U

nálunk meg mint kiderült, csőtörés van a fürdő alatt, az előző tulaj hanyagsága miatt. újracsatornázás, teljes fürdőszétverés- és felújítás, tehát azonnali elköltözés. hova? azt nem tudom. már harmadik napja vödörbe sz@rok... imádok kempingezni, de nem a saját házamban :((( komolyan az agyam elszáll, hogy eleddig még szinte csak és kizárólag a baj van. a felújítás mikor kész lett, még be se költöztünk, de betörtek. nem talált a jómadár semmit, hát jól szétvert mindent, aztán itt aludt.

nem tört be semmit, nem vitt el semmit, tehát hiába hívtam ki a rendőröket, csak röhögtek egyet.

hát másnap visszajött, és megint itt aludt, de legalább a mocskos kezével összekúrt mindent, hogy lehessen ismét kifesteni.

most beköltöztünk végre nem olyan rég, hát három hét múlva a falon is a szar lóg, mert nem dugulás van a rendszerben, hanem lényegében nincs rendszer. újratervezés, engedélyeztetés, milliárdok kifizetése, de addig is valahol lakni kell... hogy hol? egyelőre nem tudom. híd alatt? a mennyekben? a pokolban? vagy Kecskeméten, és járjak fel naponta kétmilliárdért négy óra alatt? még gondolkodom...

:O

szerk: most azért szerencsére szétrobbant a kezemben a paradicsomkonzerv bontás közben, beterítve az egész konyhát a picsába. asszem felmondok mára...

• Vérboci

addikt

válasz fokukac #66688 üzenetére

de most komolyan, mikor kellene füvet nyírni? én pl. hétköznap nem érek rá, de az elmúlt hét időjárása miatt ha ráértem volna, se tudtam volna lenyírni.

Új hozzászólás Aktív témák