Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nyugi, idén nem lesz meleg/jó idő. Nyáron max. 22-25 fok. Sok esővel, pontosabban felhőszakadással, viharokkal, zivatarral. Július közepéig. Aztán július utolsó hetében lesz egyszer 3-4 nap napos, száraz meleg, utána megint zivatarok, és augusztus 5-15 között lesz talán kicsike esély valami nyár jellegű időre. Júniustól augusztusig minden nap (bármelyik nap) délután 2-5 között várható felhőszakadás, jégeső. Hétköznap rendszerint szárazabb, hétvégén szinte mindig esős.
Én ezt vízionálom. Ha ettől valamikor mégis naposabb, melegebb, szárazabb lesz, akkor majd mi ketten örülünk, mindenki más meg végigszenvedi azt a néhány napot. Aztán a szeptember végig esős fosos lesz, október végén még lesz 25 fok 1 hétig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Én elvoltam ma egy ingben, pedig reggel 7-re mentem dolgozni, meg 18:20-kor jöttem el. (Nem költöztem melegebb éghajlatra.
)