Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Szoval nekem ugy tunik, hogy a szamomra kivanatosnak tuno tarsadalmak alapvetoen demokraciak, es a diktaturak kevesbe kivanatosak.
Hat en valogatosabb vagyok, igy hirtelen nem tudom, melyik tarsadalmat mondanam kivanatosnak, de valoban jobban tetszik, ha szavazhatok Gyurcsanyra is akar, es attol nem lesz semmi hatranyos megkulonboztetes ellenem.
Szerintem ez veszelyes es nem jo irany, szerinted jo?
Nyilvan nem jo, ez a trivialis, nem az, hogy akkor megteszi egy fenti peldanal maradva Gyurcsanyra leadott szavazat. Nekem nem teszi meg.
Vagy milyen olyan cel van, amit a mostani irannyal nagyobb sikerrel/esellyel tudunk elerni, mintha a fekek/ellensulyok a helyukon maradnanak?
Hat kb. barmilyen celt, amit a tarsadalom jelentos resze nem vagy nem ugy akar elerni. Pl. koltsunk sok penzt focira - na ezt nagyobb sikerrel erik el nem? Az a baj, hogy attol, hogy ezt ilyen szepen elerik, ettol meg ez nekem nem celom. Szoval altalanossag helyett lehet, hogy konkret celokrol erdemes beszelgetni. Pl. diktaturaban vagy demokraciaban lehet jobb oktatast/egeszsegugyet elerni. Az a bajom, hogy ez leginkabb a gazdasagi sikeressegtol fugg, az meg szerintem diktaturaban konnyebb - bar ertem, hogy te ezt vitatod. Mindenesetre sokkal inkabb fugg attol, hogy szetlopjak-e, mint attol, hogy a fekek/ellensulyok a helyukon vannak-e. Persze mondhatnad, hogy de hat demokraciaban nem lehet szetlopni - akkor mire veljem, hogy Trump veje arulja a fegyvert az araboknal, es meg azota sincs leultetve az egesz banda? De mondhatnam Bushekat stb. Mert csak arra tudok gondolni, hogy a peldaul szolgalo amerikai demokraciaban ugyanugy szetlopnak mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingatlanos topic!
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 7. nap: The Callisto Protocol
- Telekom mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest