Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Az elmúlt pár évben nekem is rengetegszer megfordult a fejemben, hogy menni kellene valamerre, viszont az engem is elriaszt, hogy az egészségügy és oktatás költségei (ideértve a bölcsődét/óvodát is) rengeteg országban nagyon magasak.
Ami még komplikálja/limitálja a dolgot, hogy csak angolul beszélek, és hosszabb távon azért illene az embernek elsajátítania a célország nyelvét is.
Ezen kívül mondjuk jó lenne Európában maradni, hogy a közelebbi család sem a világ másik felén legyen.
A maradás ellen viszont az szól, hogy egyre lentebb csúszik az egész ország, mind gazdaságilag, mind társadalmilag - ugyan egy viszonylag jó jövedelemmel ennek egy részét ki tudom zárni az életemből, de akkor is marad rengeteg zavaró dolog.
Illetve így hirtelen nem is tudom, hogy lenne érdemes csinálni, elkezdeni megpályázni kinti pozíciókat, és ha az egyik összejön, akkor próba jelleggel kimenni pár hónapra, addig itthon hagyni a gyereket és az anyját, majd vinni őket is? Vagy rögtön fejest ugrani az egészbe, és menni mindenkinek? Aki gyerek(ek)kel ment ki valahova, az hogy csinálta? Illetve akik kint vannak, azok tervezik, hogy bármikor hazaköltözzenek (számomra még ez a nagy kérdés, hogy csak egy pár éves időszakra menni, amíg talán itthon normalizálódik a helyzet, vagy esetleg örökre). -
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Hat a londoni ar el van téved e, mert nem 1370 EUR, hanem inkább 1370-1500 GBP . és ez valós adat.
-
válasz
concret_hp
üzenetére
Prohardver off-topic

Csak nem el akarsz indulni?
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
elég ha lefedi a vasfüggöny szerencsésebb oldalát + szlovéniát, csehországot, de cserébe kimaradhat franciaország

Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Robotporszívók
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest