Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Talán nem írtam volna, hogy nem érkezik rá rendszeres összeg? Mert szerintem de. Pont ok amugy, akik most változtattak, az eddigi 350 Ft os csomag helyett kb választhatok havi 1-2 ezer forintost. Itt kinn három bankszámlán is van, egy a közös dolgokra, egy gyerekkel kapcsolatos dolgokra egy meg a sajátom. Kp felvet, utalás ingyenes mindegyikről. Az egyiknek ugyan van egy fontos díja, de sokszorosát visszahozza ha küldtök róla. A másikra meg a ffizetésem megy. De az is max 3 £ lenne, ha nem érkezne rá havi £1500.
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Plusz az árfolyamveszteség. Pár évig nekem is megvolt még a magyar bankszámlám, aztán utánaszámoltam, hogy évi 24k-t nem ér az nekem. Kis összegű havi terhelést érdemesebb inkább családtaggal lebeszélni (szülő, testvér), ha meg valami úgy adódik, hogy elkerülhetetlenül csak utalás jó,akkor utalok a német számlámról.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest