Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- iPhone topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci
üzenetére
Talán nem írtam volna, hogy nem érkezik rá rendszeres összeg? Mert szerintem de. Pont ok amugy, akik most változtattak, az eddigi 350 Ft os csomag helyett kb választhatok havi 1-2 ezer forintost. Itt kinn három bankszámlán is van, egy a közös dolgokra, egy gyerekkel kapcsolatos dolgokra egy meg a sajátom. Kp felvet, utalás ingyenes mindegyikről. Az egyiknek ugyan van egy fontos díja, de sokszorosát visszahozza ha küldtök róla. A másikra meg a ffizetésem megy. De az is max 3 £ lenne, ha nem érkezne rá havi £1500.
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci
üzenetére
Plusz az árfolyamveszteség. Pár évig nekem is megvolt még a magyar bankszámlám, aztán utánaszámoltam, hogy évi 24k-t nem ér az nekem. Kis összegű havi terhelést érdemesebb inkább családtaggal lebeszélni (szülő, testvér), ha meg valami úgy adódik, hogy elkerülhetetlenül csak utalás jó,akkor utalok a német számlámról.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest