Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Viszlát
üzenetére
A plastic money egy másik vérszívás itthon. Van ingyenes számla unicredit-nél. Olyan ingyenes, hogy éves szinten csak a számlával kapcsolatos dolgokra 250€m megy el. És nincs jobb megoldás hiába próbálok mindent elektronikusan intézni.
Személy szerint nem tartom helyesnek az elektronizációt ezen a téren, mert kényszer h olyanért fizessek amit nem biztos hogy igénybe vennék. Koppenhágában volt h akartam venni egy öngyújtót. Bementem a közértbe, és a nyavalyás 15 koronás öngyulesz került majdnem 20ba mert csak kártyával lehetett fizetni. -
EQMontoya
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
Attól, hogy sok helyen így van, ez még nem lesz helyes.
Ha már jelentős bevételt okoznak a turisták, akik itt költik a lóvét, szerintem adhatnánk magunkra annyira, hogy az őket lehúzó pénzváltót, taxis hiénákat és hasonlókat nem toleráljuk. Nem gazdasági, hanem elvi okokból.
Mondjuk nyilván az se lenne rossz, ha lenne tisztességes tömegközlekedése a reptérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest