Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
ha ónosesőt ígérnek, én mindig leveszem a kocsiról a kajakot és akkor nem fagy rá

Mifelénk (Kisalföld) is volt hó, olyan 2-3 centi lehetett, de nagyon vizes volt, tehát az a 3 centi simán összelapítható volt 0.5 centire. Azért egy ülő kutya méretű hóembert tudtunk építeni a gyerekekkel az udvarban. Ma reggelre csak ő maradt hó-hírmondónak (igaz, kissé lefogyva és hátradőlve), mert a füvön ami volt, mind elolvadt már.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nekem az tetszett szombaton, hogy elkezdett szemetelni hol egy kis eső, hol egy kis havaseső, apró szemű hó, erre az útkezelők kizavarták az összes hókotrót kiszórni vagy 100 tonna sót. Amúgy ez még jó is, hiszen alásózás néven fut, alapvetően van haszna. Igaz, ha ugye ma reggel -10 volt, ott már a só sem segített, de legalább túrni nem kell, az tény.
Viszont az alatt a 10-15 km alatt amit még ezután mentem az úton autóval, olyan szórást kapott a kocsi alja, hogy nem értettük egymás beszédét. Gyakorlatilag sóágyon közlekedtünk. Áldom az eszem, hogy tavaly megcsináltattam az alvázvédőzést, de gyanítom ez a pár km a felét simán leverte. Utoljára homokszóró berendezés mellett éltem át ilyet, igaz, ott követelmény volt a fémtisztára szórás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest