Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nem a sört utálom amit kézművesnek hívnak, hanem azt utálom hogy kézművesnek hívják. Vagyis ha jó a sör akkor szeretem, ha nem jó akkor nem, de nekem nem ad hozzá értékben az, hogy ha kézművesnek hívják.
Mindegy hogy most sörökről beszélünk, sajtokról, kolbászról, almáról vagy tehénről, ne süssék rá mindenre hogy kézműves, mert elcsépelt, tartalommal, jelentéssel, értékkel nem bíró töltet nélküli kifejezéssé silányul. Vagyis süssék, mit bánom én, de mivel ugyanúgy van közte tökéletlen is, mint a gyáriak közt, nem minősíti az esetemben. Felkapták, meglátták benne az üzletet, a marketinget, és két éve mindent amit el akarnak adni azt úgy akarják eladni hogy az kézműves. De nem minden tökéletes és nem minden jobb a gyárinál ami kézműves. Én ez ellen tiltakozom csupán. Akkor ennyi erővel a piacon anyókák is kiírhatnák, hogy kézműves krumpli, kézműves paradicsom, kézműves tojás. Annakidején mondjuk ki is írták mindenre hogy bio. Akkoriban ez volt a divatszó.
Arról meg se a sörfőzde nem tehet, se én, hogy az ipát nem szeretem, és elég sok meg pont ezzel operál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Lexus, Toyota topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest