- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Macrodroid
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Racecam
üzenetére
Én nem büszkélkedek vele, megteszik helyettem a csjszik, akiknek kézzelfogható tapasztalataik vannak...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@Szőri:
1-nem csesztetjük, ugrajtuk; nem ugyanaz.
2-én 18 is bőven elmúltam, mikor komolyabb mennyiségben alkohol tartalmú italt töltöttem nemesebb testrészembe (lásd még a magyar értelmező kéziszótárban a "gyomor" szócikkelyt)
3-beszótá?!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
@o'neill_: neámmá az alapján viselkedj, amit az osztálytársaid akarnak látni, stb...
Ne azzal törődj, h "hülyének néznének, mert....".
Milyen sokan szoknak rá ÍGY a bagóra, meg sok-sok minden másra, mert meg akarnak felelni a környezetüknek.
NEM KELL ilyen szinten megfelelni.Ne feledd mit mondott Brian: "Ti mindannyian egyéniségek vagytok!"

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
én meg eljutottam arra szintre, hogy csak kakor iszok alkoholt, ha jó alkalom van rá. és akkor is max sört, ha lehet, szűretlen búzasört, az íze miatt. húúú, szombaton zsuzsa kolléganőm nagyon csúnyán elintézte magát... úgyhogy én nem fogok egyhamar hp-t inni, az valószínű.
kedvenc erdingeres korsómban most is szűrt (nem erjedt) szőlőlé van. pontosabban szűrt szőlő gyümölcsital.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- R7 5800X / MSI B550 TOMAHAWK / RX 6800 / 32 GB DDR4 / SAMSUNG 980 PRO 500GB M2 / HDD 6 TB
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Makulátlan Dell14",core i5,8-32GB DDR4,MAGYAR Vil.bill,256-512GB SSD,jó akku,W11
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)